Ook voor automotive het juiste adres

Carbonherstel heeft alle faciliteiten in eigen huis. Van reparatie tot spotrepair of compleet lakken; bij Carbonherstel ben je aan het juiste adres.

De spuiterij van Carbonherstel

Naast ons unieke reparatie proces zijn we gespecialiseerd in het lakken van carbontoepassingen zoals carbon auto onderdelen en carbon fietsframes.

Voor alle te spuiten en te herstellen carbon onderdelen wordt alleen gebruik gemaakt van A-kwaliteit materialen. Want enkel technische kennis is niet voldoende om er voor te zorgen dat het spuitwerk er na jaren nog steeds perfect uitziet.

Alle spuitmallen die nodig zijn tijdens het lakproces worden door onze ontwerper op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we bij vrijwel elk project een perfecte afwerking realiseren. Of het nu gaat om het lakken van een gerepareerd deel of een compleet opnieuw gelakt project, wij kunnen je helpen!

Bij Carbonherstel krijg je standaard 7 jaar garantie op ons lakwerk.

Wilt u een speciale sticker op uw Carbontoepassing?

Of het nu gaat om wielstickers in een speciale kleur,  bedrijfsnaam of logo; Wij maken stickers naar jouw wensen. Naast de speciale op-maat-gemaakte stickers kan je bij ons ook naamstickers bestellen voor op je fietsframe. De verschillende soorten en stijlen naamstickers vind je in onze shop.

Alle stickers worden geleverd met een applicatietape en een handleiding hoe ze het beste aangebracht kunnen worden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen
Lakken