Reparatie Baudoin osmosestokken

Repareer uw Baudoin osmosestokken bij Carbonherstel.

Het Baudoin osmose systeem voor glasbewassing heeft vele voordelen. Dankzij het gebruik van carbon als materiaal voor de stokken, is dit systeem zeer praktisch in gebruik. De Baudoin osmosestokken zijn licht genoeg om meerdere stokken aan elkaar te bevestigen middels een schuifverbinding en op grotere hoogte te kunnen werken vanaf de grond. Daarbij zijn de Baudoin osmosestokken door het gebruik van carbon stijf genoeg om ook op een flinke lengte nog sterk te blijven en niet door te buigen . Baudoin osmosestok bij CarbonherstelEr kleven helaas ook een paar nadelen aan het  gebruik van de Baudoin osmosestokken; Carbon is erg gevoelig voor impact en is gevoelig voor slijtage bij schuiven of schuren. Een stok kan dus bij een val breken of scheuren. Daarnaast zal intensief gebruik vroeg of laat leiden tot slijtage op het schuifdeel waardoor er speling op de koppelstukken ontstaat.

Carbonherstel heeft voor beide problemen een oplossing.

Zowel gescheurde als volledig gebroken carbon stelen kunnen weer met nieuw carbon gerepareerd worden, maar ook slijtage aan het kop-deel kan bij carbonherstel weer hersteld  worden. Hierdoor zullen de stokken weer strak in elkaar passen.

 

Gerepareerde Baudoin osmosestokken bij Carbonherstel

Bij Carbonherstel berekenen we een vaste reparatiebedrag van 79,50 euro per stok. Dit is een fractie van de aanschaf van een nieuwe stok!

Carbonherstel geeft 2 jaar garantie op de reparatieplek. U verlengd de levensduur van uw Baudoin osmosestokken dus met minimaal 2 jaar.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen