Carbonscan

Een carbonscan met de DolphiCam carbonscanner.

De DolphiCam carbonscanner is speciaal ontwikkeld voor het maken van een carbonscan van toepassingen zoals carbon race- en ATB-frames. De carbonscan kan door middel van 1600 ultrasone zenders en ontvangers een heel accuraat 2D en 3D beeld geven van een eventueel aanwezige schade.

Carbonscan bij Carbonherstel met Ultrasoon

Wil je zekerheid na een ongeval met je frame? Wij kunnen die bieden!

Wanneer je dus extra zekerheid wilt hebben over de staat van jouw carbon frame of toepassing, dan is een ultrasoon scan een prima middel om deze zekerheid te verkrijgen. Met de ultrasoon carbonscanner wordt het hele frame 3D gescand op eventueel aanwezige schade.

Carbonscan vindt plaats in onze eigen werkplaats.

We kunnen je carbon toepassing in onze eigen werkplaats volledig scannen op eventueel aanwezige schade. Wanneer er schade aanwezig is, kunnen we op basis van de scan-gegevens een reparatievoorstel doen.  Doordat we deze carbonscan-technologie én kennis in eigen huis hebben, kunnen we uw carbon toepassing binnen één week klaar hebben. Je krijgt na het scannen een scanrapport waarin beschreven staat wat de staat van jouw carbon toepassing is.

carbonscan in de werkplaats van Carbonherstel in opdracht van blad Fiets

Ons reparatie voorstel wordt opgesteld op basis van de carbonscan.

Doordat we de exacte locatie, grootte en diepte weten van een eventueel aanwezige schade, kunnen we een carbon reparatie aanbieden die exact binnen het schadegebied valt.  Hiermee krijg je dus een ‘tailor made’ reparatie voorstel van ons.

Korting op de carbonscan als we het reparatievoorstel voor u mogen uitvoeren.

Als er op basis van onze scan een schade gedetecteerd wordt, krijg je een reparatievoorstel en offerte van ons. Je krijgt 25% korting op de carbonscan wanneer wij de reparatie op basis van de scan voor je mogen uitvoeren.

Aanleveren van je carbon toepassing en kosten van een carbonscan.

Om een goede scan te kunnen uitvoeren, hebben we alleen het losse en  schone carbon-deel nodig. In het geval van een frame betekend dit dus dat het frame volledig gedemonteerd dient te zijn.  Je kan hiervoor terecht bij één van onze servicepunten.

 


 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen