Carbon reparatie ervaringen Carbonherstel

Ook afgelopen jaar hebben we weer veel carbon frames mogen repareren. We kunnen het altijd erg waarderen als we na enige tijd feedback krijgen van een klant over de carbon reparatie. Deze feedback helpt ons om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te houden. Hieronder lees je enkele reacties van onze klanten. Heb je ook een frame laten repareren bij Carbonherstel? Dan wil ik je vragen om ook je ervaring naar Carbonherstel te mailen zodat we jouw ervaring kunnen toevoegen aan dit blog.  Bij voorbaat dank! Jeroen van den Hout. Carbon reparatie ervaringen met Carbonherstel van eigenaar Jeroen van den Hout

 Carbon reparatie ervaringen Carbonherstel:

 
Review Beste Jeroen, Hierbij mijn ervaring met Carbonherstel:
Ervaring mbt contact vond ik zeer goed, ik werd tussentijds keurig op de hoogte gehouden van de status, toen het frame ontvangen was, toen het gerepareerd werd (met foto’s) en vervolgens toen hij terug naar mij gestuurd werd, super. Ook de doorlooptijd van herstel incl spuitwerk bedroeg in totaal 2 weken, uitstekend. De afwerking is werkelijk te gek, je kunt totaal niet zien dat er een stuk bij de zadelbuis is bijgezet, vlekkeloos werk evenals het spuitwerk.
Ik schat dat ik inmiddels zo’n 800km  met de fiets gereden heb na reparatie. Het betreft een tijdrit fiets dus ik gebruik hem niet dagelijks,  maar dit zonder problemen. Totale oordeel vind ik erg positief; vanaf de intake, de reparatie, de voortgang, het resultaat en zeker niet te vergeten de prijs.  Ben zeer te spreken over alles en zou het zeker aanbevelen. Ik was volgens mij nog geen 300 kwijt voor een heel stuk zadelbuis incl spuiten voor een tijdritfiets die anders waardeloos zou zijn geweest voor mij.
Groet,  Hans Hiemstra.
Review. Beste Jeroen, Dank voor de carbon reparatie van mijn frame. Zoals beloofd stuur ik je bij deze mijn feedback. Het contact met carbonherstel was altijd correct. Jeroen neemt altijd de tijd om je mail te beantwoorden en stuurde altijd binnen een werkdag een antwoord. Ik heb twee reparaties uit laten voeren door carbonherstel.  Mijn bracket van mijn MTB weer passend laten maken voor de pressfit-lagers en een Di2 raceframe om laten bouwen naar mechanisch schakelen. Het bracket had wel wat haast aangezien ik een week later een marathon ging fietsen. Dit is keurig op tijd geregeld. Zelfs waren er nieuwe lagers in geperst. Dus ik kon na het monteren van de crank en ketting mijn fiets opladen. Het frame om laten bouwen duurde wat langer en hier had ik ook geen haast mee. Jeroen hield mij gedurende het ombouwen goed op de hoogte. De afwerking van het bracket was ronduit perfect. Lakwerk was heel erg netjes. Aan de buitenkant is er echt niets van de reparatie te zien. Op mijn mountainbike heb ik ondertussen alweer dik 2500 kilometer zonder problemen afgelegd na de reparatie. Ik was eerst wat sceptisch over het herstellen van carbon. Je hoort een hoop spookverhalen over carbon dat je weg kan gooien wanneer het is aangedaan. Na het eerste contact met carbonherstel is mijn twijfel langzaam maar zeker weggenomen. Ik heb mijn mountainbike echt niet ontzien maar de reparatie die ik heb laten doen geeft geen krimp. Jeroen geeft goede uitleg over wat hij gaat doen en kan dat staven met onderzoek. Het goede contact en de gedegen reparatie heeft mij uiteindelijk doen besluiten om een Scott Foil Premium te kopen en dit frame om te laten bouwen naar een mechanische schakelgoep.                                             Groetjes, Michiel de Haas.
Review Hoi Jeroen, Mijn ervaringen met Carbonherstel zijn Zeer positief, kon direct terecht.De doorlooptijd was goed, lakwerk ok. Als je niet weet waar er gerepareerd is zie je het niet. De afwerking was echt prima! Ik heb inmiddels zo’n 500 km gereden. (MTB) en beveel Carbon aan bij iedereen die carbon schade heeft. Groet, Karel de Smet.
Review Beste Jeroen, Dank voor je service, de dienstverlening is heel positief, op al mijn vragen die ik per email stelde en later per telefoon, kwamen antwoorden en stelde me gerust. Geen enkele vraag werd afgedaan als domme vraag. De contacten waren van meet af aan vertrouwd, terwijl ik Jeroen niet kende. Bij het eerste fysieke contact kreeg ik een rondleiding in zijn werkplaats en uitleg over zijn werk, over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Ik vond de doorlooptijd zeker aanvaardbaar, het duurde wel enkele weken, maar Jeroen heeft daar duidelijk de verwachtingen in gemanaged en een richttijd opgegeven; ik wist dus waar ik aan toe was. De afwerking is zeer goed. Omdat ik mijn fiets goed ken weet ik waar de reparatie zit en is er een heel klein oneffenheidje zichtbaar, maar als je zag hoe de fiets eruit zag hoe ik hem aanbood is dit een kleinigheidje… Ik heb inmiddels bjna 3000 km nog mee gefietst, ook enkele bergen mee beklommen, waarbij de fiets zich goed heeft gedragen. Mijn oordeel is dat Jeroen een vakman is en dat de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed is. Hij levert maatwerk, ook in mijn geval, en luistert goed naar de klant. Feit dat hij ook een fietser is, mensen bij hem thuis uitnodigt geeft rust en vertrouwen, vertrouwen dat hij nooit zal beschamen. De mensen die ik ken die met hem hebben gewerkt zijn allen onverminderd positief ! Met vriendelijke groet, Johan Pieter
Review.  Mijn integrated seatpost (isp) was te kort afgezaagd door de fietsenhandelaar. Door onenigheid met deze fietsenhandelaar had ik geen   vertrouwen meer in het correct afhandelen van deze klacht.  Zo kwam ik in Mei bij Jeroen van Carbonherstel terecht. Aangezien ik  8 Juni Parijs – Roubaix ( met ruim 50 km kasseien) wilde fietsen   moest het verlengen van de zadelpen snel en degelijk gebeuren.  Nu, zo’n 3000 km verder, kan ik zeggen dat mijn zadelpen perfect  en degelijk op maat is gemaakt. Ik ben meer dan tevreden over de vakkundige en snelle reparatie van mijn frame. Ook op gebied van klantvriendelijkheid scoorde  Carbonherstel erg goed door een klein krasje op het frame weg te werken. Je ziet er werkelijk niets meer van. Super. Mocht ik in de toekomst andere problemen ervaren op carbon- of lakgebied dan zal ik zeker terug gaan.
Nico Verschuren.
Ps.: Parijs – Roubaix verliep zonder 1 lekke band en,nog belangrijker, met een super stevig frame met waar ik tot op de dag van  vandaag  veel  plezier aan beleef.
Review Hallo Jeroen, Hieronder heb ik een korte review geschreven.
In mei 2014 kwam ik tijdens een mountainbike wedstrijd zwaar ten van, met als gevolg heel wat schaafwonden en een barst in het Carbon frame van mijn Specialised 29er Comp.
Na enig zoekwerk op internet had ik 3 carbonherstellers gevonden, 2 in Belgie en 1 in Nederland, Carbonherstel. Van deze laatste had ik al een antwoord om mijn vragen binnen het uur ! De andere herstellers antwoorden niet, of heel laat…
Enkele dagen later zijn wij ter plaatse geweest in Tilburg om het frame af te leveren. De herstelling en het herspuiten zou 2 a 3 weken duren, maar na anderhalve week kreeg ik al bericht dat het frame klaar was.  Voor een minieme kost werd het (zeer goed verpakt) naar ons teruggestuurd.
Van de herstelling kan je niets merken, en ook het feit dat er 5 jaar garantie wordt gegeven op de herstelling is naar mijn weten uniek.
Ik heb ondertussen al enkel honderden kilometers met het herstelde frame gereden, waaronder enkele wedstrijden in het buitenland (Salzkammergut Trophy, Vulkan Bike, Roc d’Azur), en heb nog geen enkel probleem ondervonden.
Conclusie : Carbonherstel is zeker een aanrader, zeer goed in prijs, prima service, vlotte afhandeling, en zeer mooi werk !
Nogmaals dank voor de vlotte afhandeling !
Met vriendelijke groeten, Dominique Vande Cavey
Review  Na een poetsbeurt aan mijn pinarello dogma 65.1 kwam ik erachter dat er een scheurtje was ontstaan  onder de rechtse kant van de achterbrug. Met mijn dealer gebeld en ik kon een nieuw frame krijgen in het zwart terwijl wit/blauw mijn kleur is. Kleur wit/blauw was niet te leveren  dus wilde ik mijn fiets laten maken. Heb telefonisch contact opgenomen met Jeroen v/d hout en hij vroeg me een foto te sturen. Gelijk was het duidelijk voor Jeroen dit ga ik voor jou in orde maken.

Zijn manier van mensen benaderen bevalt me…hij is duidelijk.. heeft er verstand van en is zelf ook  een fanatieke fietser dus hij kent het gevoel van fietsgekken. Kortom frame gebracht besproken wat hij eraan ging doen en hij zou binnen 2 weken klaar zijn. Na anderhalve week was ie klaar en perfect gemaakt niks te zien of te voelen van de oude schade. Heb er stevige weggetjes mee gereden b.v. dordseweg in Den hout…geen krimp ik ben er blij mee. Dus mensen met frame scheurtjes barstjes etcetc breng je kapotte frames en velgen naar carbonherstel.

Wil je ook je carbon reparatie ervaringen met Carbonherstel delen, stuur me een mailtje en ik plaats je ervaring op mijn site!