Carbon frame in jouw design; Four Race!

Ben je op zoek naar een nieuw carbon frame van top kwaliteit maar spreekt geen enkel design je aan? Bij Four Race is alles mogelijk!

Four Race is een nieuw initiatief van Jeroen van den Hout, eigenaar van Carbonherstel en John Oerlemans, de spuiter van Carbonherstel en eigenaar van Color Finish. Het doel van Four Race is om elk carbon frame uniek te maken exact passend bij jouw wensen. Alles is mogelijk bij Four race qua kleurstelling en design. De naam Four Race is onze bedrijfsnaam, deze hoeft niet op het frame terug te komen. Jij bepaald! De naam van je sponsor op je fiets, je eigen naam, geboortedatum, favoriete sportclub etc… alles kan!

Op dit moment leveren wij 5 modellen carbon frames;

  1. Super snel Aero carbon frame met platte buizen
  2. Klassiek stijlvol carbon frame met oversized ronde/ovale buizen
  3. Dames geometrie carbon frame
  4. Cross frame met schijfrembevestiging
  5. ATB carbon frame 29er

carbon frame klassiek van Four raceCarbon frame aero For Race

Een carbon frame met 5 jaar garantie.

omdat we samenwerken met een groot Europees merk, kunnen we 5 jaar garantie geven op onze frames. Geen rechtstreekse import dus uit Taiwan, maar alles ingekocht in Europa bij een gerenommeerd merk.

Four race levert aan zowel bedrijven als particulieren.

Fietsenzaken die interesse hebben in een eigen privat label zijn bij Four Race ook aan het goede adres. Wij leveren de carbon frames per stuk maar ook in kleine oplages tegen scherpe prijzen. Ook hierbij geldt dat alles mogelijk is. Bedrijfsnaam, logo en huisstijl en kleuren. Four Race kan het overbrengen op de gewenste frames.

De website van Four Race is nog in ‘de stijgers’ Heb je interesse in een uniek en goed carbon frame? Stuur dan een mail naar info@fourrace.nl

Wil je oop de hoogte blijven van Four Race, like dan onze Facebook pagina

We verloten een Polar Hartslagmeter en fietscomputer onder de eerste 250 likes!

Four Race aero frame four race aero frame four race classic four race aero cabon frame four race full carbon four race dames fiets