De Velofollies is dé beurs om ideeën en inspiratie op te doen over alles wat met fietsen te maken heeft.

Je vindt op deze beurs het grootste aanbod in fietsen, nieuwe technieken, tools en accessoires. Op zaterdag 21 januari organiseren Wielerbus, Bikepitstop, Carbonherstel en Jurrian een volledig verzorgde dag naar de grootste fietsbeurs van de Benelux. Een dag waarbij een aantal experts je zullen helpen met antwoorden op alle mogelijke vragen.

 

Op de heenreis naar Kortrijk zullen diverse experts door middel van een presentatie informatie geven over verschillende interessante onderwerpen. Zo worden onderwerpen als de aanschaf van je fiets, training, reparatie, techniek, onderhoud, fietsvakanties en toertochten besproken.

Bij een bezoek aan een beurs komen een hoop vragen naar boven. Daarom kan je gedurende deze dag terecht bij onze experts voor advies. Op de terugreis zijn deze experts ook de volledige reis beschikbaar voor alle mogelijke vragen die zijn opgekomen tijdens de beurs.

Wil je gewoon lekker ongestoord rondkijken? Dat kan uiteraard ook. We arriveren om circa 10:00 uur in Kortrijk en zetten om 17:00 uur weer koers huiswaarts.

Er kan worden opgestapt op 3 plaatsen te weten Utrecht, Gorinchem en Oosterhout/Breda. De prijs bedraagt € 35,00 en dat is inclusief het toegangsticket voor de beurs, de busreis en koffie en thee in de bus.

Sprekers                                                             

Carbonherstel (Jeroen van den Hout)

Wielerbus (Pim Goos)

Bikepitstop (Marco van Oord)

Jurrian Cycling Consultancy (Jurrian v/d Pijl)

Onderwerpen

Reparatie van een carbonframe

Techniek en onderhoud

Aankoopadvies

Reserveer je plaats in de bus

Stuur een e-mail naar eigen carbonherstel@gmail.com met je contactgegevens en het aantal plaatsen dat je wil reserveren. De opstaptijden worden later bekend gemaakt.

 Velofollies 2017

De Velofolies is uitgegroeid tot de grootste en meest gevarieerde fietsbeurs in de Benelux. Het gehele aanbod binnen de fietswereld kan hier worden bezichtigd en getest. Dit aanbod wordt aangevuld met accessoires, fietskledij, fietstrips en -tips.

velofolies